Wees getuige in Pompeii

Er zijn van die gebeurtenissen in de geschiedenis waar iedereen wel wat vanaf weet. Met name gebeurtenissen waar de natuur van zich heeft laten horen. Bijvoorbeeld de overstromingen in Azië, aardbevingen in Californië en vulkaanuitbarstingen in Italië. Nu zijn er verschillende uitbarstingen in Italië geweest van de Etna, de Vesuvius en rommelt het onlangs nog op de Campi Flegrei vulkaan.

Catastrofe in Italië

Toch kent Italië één specifieke vulkaanuitbarsting waardoor de directe omgeving, waaronder Pompeii, volledig onder as is komen te liggen en zeker 2000 mensen de dood vinden. Het gebeurde op 24 augustus in het jaar 79.

Met de technieken van tegenwoordig kunnen we je deelgenoot maken van deze catastrofale uitbarsting. Beleef wat mensen in Pompeii mogelijk hebben beleefd. Deze animatie is mogelijk gemaakt door Zero One.

Wil je zien hoe het oude Pompeii er nu uitziet en meer lezen over ons bezoek?

Lees ook: Campanië en Napels met de kids

Een gedachte over “Wees getuige in Pompeii

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.