Review: Verblijven bij Landal Seawest

In deze editie van onze accomedatie review laten we zien hoe het ons is bevallen bij Landal Seawest in Denemarken. Denemarken is voor Nederlanders, Belgen, Duitsers en Zweedse vakantiegangers goed te bereiken per auto. Binnen een dag rijden kan je in Denemarken zijn. Wij verbleven in 2019 een week lang op het Landal park Seawest en dit is wat wij er van vonden.

Landal Seawest, Norre Nebel

Algehele beleving: ☺☺☺☺

Slapen: ☺☺☺

Hygiëne: ☺☺☺

Eten/drinken: ☺☺

Omgeving: ☺☺☺☺

Landal Seawest ligt even buiten het dorpje Norre Nebel in het westen van Denemarken. Het ligt op de grens van Zuid-Denemarken en Jutland. Op ongeveer een uur rijden van Legaland. De Deense kust ligt praktisch om te hoek en biedt dan ook een uitstekende mogelijkheid om een mooie strandwandeling te maken of de struinen door de Deense duinen.

Lees ook: Legoland!

Het Landal park

Het park heeft een ruime entree alwaar je wordt verwelkomd door de receptioniste die natuurlijk uitlegt waar wat te vinden is en ontvang je de sleutel. Het park heeft een indoor zwembad, binnen- en buitenspeeltuin, een game hal en een aantal eetgelegenheden. Precies zoals je kan verwachten van een Landal vakantiepark.

De eetgelegenheden betreft een brasserie en een snackbar. De brasserie heeft voldoende keuze op het menu en kan je er pizza’s bestellen. Het indoor zwembad heeft leuke glijbanen en een grot. Het grote zwemgedeelte kent een golfslagbad en er zijn twee bubbelbaden. Voor kinderen is het zeker een heel leuk zwembad.

De accommodatie

Het park heeft ruim 250 bungalows in verschillende formaten. De bungalows zijn er voor 4, 6, 8 en 12 personen. Tijdens ons verblijf maakte we gebruik van de 6 persoonsbungalow 6B2. Onze reisgroep bestond ook uit 6 personen. De bungalows hebben een Scandinavische bouwstijl en zijn ruim opgezet. De voorzieningen waren prima en het belangrijkste is dat de bungalow bij aankomst heel schoon was. Vrijwel alle standaard faciliteiten zijn aanwezig en in goede staat. De apparatuur in de keuken alsmede in de woongedeelte voldeed aan de verwachtingen.

De ruime opzet van de bungalow is ook terug te vinden op park. Het park is namelijk zelf ook ruim opgezet en kijk je niet direct bij de buren naar binnen. Dat het dicht bij het strand en dus de zee ligt, merk je ook door een constant briesje wat zeker tijdens hete zomerdagen ideaal is.

Conclusie

Onze conclusie is dat het Landal Seawest park een ideaal park is om met het gezin dit stukje Denemarken te verkennen. Het ligt op een mooie afstand van de grote Deense trekpleister Legoland. In de directe omgeving is er ook voldoende te beleven.

Het park is ons goed bevallen. Het onderhoud van de bungalows en het park oogt heel goed. De activiteiten op het park zelf zijn ook erg leuk voor de kinderen. Een punt van aandacht was wat ons betreft een deel van de bediening in de brasserie. Iets meer klantgerichtheid en er voor zorgen dat de klant niet zelf achter zijn bestelling aan moet gaan. Verder is het een schitterend park in een schitterende omgeving dat rust uitstraalt. Een verblijf in dit park biedt wat ons betreft dat wat nodig is om ontspannen de vakantie te vieren.

Lees ook: Blokjes van Zuid-Denemarken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.