Review: Kort verblijf bij Fletcher Nautisch kwartier

Het jaar 2020 gaat de boeken in als een jaar waarin ons ‘gewone’ leventje op z’n kop kwam te staan. Onze droomreisjes moeten even worden uitgesteld. Net voordat het corona gebeuren los barstte, hebben we ’t Gooi bezocht. Tijdens ons verblijf in ’t Gooi hebben we een nacht geslapen bij het Fletcher Hotel Nautisch kwartier. Dat is gelegen in Huizen en ligt aan het Gooimeer. Dit zijn onze bevindingen over het hotel.

Fletcher Nautisch Kwartier

Algehele beleving: ☺☺☺☺

Slapen: ☺☺☺

Hygiëne: ☺☺☺

Eten/drinken: ☺☺

Omgeving: ☺☺☺☺

Dit hotel is te vinden in Huizen in ’t Gooi in de provincie Noord-Holland. Dit hotel heeft 80 kamers en ligt in de oude haven. Bij aankomst heb je het idee dat je in een Scandinavisch dorpje terecht bent gekomen. In de directe omgeving van het hotel vind je de haven en enkele restaurants. Er is ook een oude kalkoven die tegenwoordig dienst doet als evenementencentrum.

We verbleven één nacht in dit hotel in een 3-persoonskamer comfort met douche. Naast de kamer en het ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten. Het hotel biedt namelijk ook fiets- en sloepverhuur. Wij hadden echter andere plannen zoals een bezoek aan het Muiderslot en het museum van Beeld en geluid. Dit is allemaal te lezen in onze reisblog.

Het interieur van het hotel is modern en warm. De kamer was prima en er was ruimte genoeg om met daar met 3 personen te verblijven. De kamer was schoon en alle standaard faciliteiten waren aanwezig en van goede kwaliteit. Bij een hotel met de term nautisch verwacht je elementen van de scheepvaart. Dat vind je vooral terug in de aanwezige kunststukken. Ook het ontbijt was uitgebreid en voldeed aan wat je mag verwachten van een hotel. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Een klein punt van aandacht is om tijdens het schoonmaken ook onder de bedden mee te nemen. Verder is het een prima hotel met een mooie omgeving waar tijdens de zomerse periode lekker op het terras kan zitten en genieten van een wijntje. Er is naast het hotel een kleine speeltuin aanwezig en met een gratis parkeerplaats ook prima te bereiken.

Het hotel ligt aan het Gooimeer en is een goede uitvalsbasis voor mooie natuurwandelingen. Het Muiderslot ligt op ongeveer een half uur rijden. De steden zoals Amsterdam, Hilversum en Amersfoort liggen in de directe omgeving.

Lees ook: Het Gooiland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.