Review: Fletcher Doorwerth – Arnhem

Het jaar 2020 gaat de boeken in als een jaar waarin ons ‘gewone’ leventje op z’n kop kwam te staan. Onze droomreisjes moeten even worden uitgesteld. Tijdens de corona crisis zijn we, nadat de eerste versoepelingen waren ingevoerd, een weekend op de Veluwe geweest. We hebben het weekend overnacht in Fletcher Doorwerth – Arnhem. Dit is onze review van het hotel.

Fletcher Doorwerth -Arnhem

Algehele beleving: ☺☺☺☺

Slapen: ☺☺☺

Hygiëne: ☺☺☺

Eten/drinken: ☺☺

Omgeving: ☺☺☺☺

Onze tweede ervaring met Fletcher hotel was tijdens de corona crisis. Dit hotel ligt midden in de bossen bij het Gelderse dorpje Doorwerth. Een hotel met een totaal andere uitstraling dan het Nautisch kwartier. Het hotel oogt zakelijk en praktisch. De inrichting was niet heel bijzonder. Het hotel is dan ook ouder en dat merk je. Ook in de kamers waar wij verbleven, zag je dat het interieur wat gedateerd was. Door de corona hebben we geen gebruik kunnen maken van de zwem- en sauna faciliteiten.

Naast dat wij weer de eerste gasten waren na 3 weken volledige sluiting was het ook weer mogelijk om te ontbijten en te dineren in het restaurant. Natuurlijk rekening houdend met de bestaande maatregelen. Zo was het verplicht om vooraf een plek te reserveren en werden de drankjes en eten op een bij-tafel geplaatst. Waarna wij het zelf van de bij-tafel af mochten pakken. De kwaliteit van het eten was prima. Het was dan ook weer voor het eerst sinds een paar maanden dat we in een volwaardig restaurant mochten aanschuiven.

Wij verbleven in een junior suite. Dat betekent dat er een apart woon- en slaap gedeelte aanwezig is. De bank in het woongedeelte is tevens een slaapbank. De kamer was wat ruimte betreft prima en het toilet was apart van de badkamer. De kamer was heel schoon.

Na onze eerste nacht hadden we toch een klacht. De verwarmingsbuizen in onze kamer maakte dusdanig lawaai dat slapen een probleem was. Het voordeel was dat niet alle kamers in gebruik waren vanwege de corona maatregelen. We kregen de volgende dag een andere soortgelijke kamer. Tijdens de 2e nacht was ook hier het buizenorkest te horen, maar gelukkig niet zo storend als in de andere kamer.

Het toepassen van de maatregelen heeft wat ons betreft geen negatieve invloed gehad op de hotel ervaring. Het toont wat ons betreft de flexibiliteit van dit hotel. Ook het personeel was zeer klantgericht en vriendelijk. Ook het afhandelen van onze klacht verliep goed. Het straalde ervan af dat ze weer zin hadden in het ontvangen van gasten.

Dit hotel heeft ook een klein park met speeltuinen, buitenzwembad en sport faciliteiten. Een prima plek om vanaf het terras van het hotel een kleine wandeling te maken. Het park achter het hotel is ook voorzien van een aantal kunstbeelden.

Zoals eerder vermeld wordt het hotel omringt door schitterende bossen. Voor de natuurliefhebber is dit een mooie plek om te zijn. Het hotel ligt tussen Arnhem en Wageningen. Ook het dorp Doorwerth heeft een toeristische trekpleister, namelijk kasteel Doorwerth. De Nederrijn ligt ook direct naast het kasteel. De kamers in het hotel zou wel een kleine metamorfose mogen ondergaan. Ook aan het buizengetrommel moet echt wat worden gedaan, want ik kan me niet voorstellen dat andere gasten hier wel door heen slapen. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam.

Lees ook: Zuid-Veluwe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.