Coldplay Live in Amman

We gaan even terug in tijd. We gaan naar 2019, want daar heeft in Amman een wereldberoemde band een live concert gegeven via YouTube. De Britse band Coldplay bekend van onder andere “Viva la Vida” en “Head full of dreams” presenteerde het nieuwe album ‘Everyday life” op een bijzondere manier en op een bijzondere plek.

Amman

Coldplay heeft dit concert op een bijzondere plek opgenomen, namelijk bij de citadel midden in Amman. Een plek waar wij ook stonden in 2007. Het geeft je een schitterend uitzicht over de hele stad.

Bij de citadel is ook de toegang tot het archeologisch museum van Amman en verder heb je daar bezienswaardigheden zoals een Byzantijnse kerk, paleis van Umayyad en de tempel van Hercules.

Lees ook: Van Amman naar Akaba

Gaat er maar even voor zitten en geniet een uur lang van het Coldplay concert. Het concert doet het ook prima als achtergrond muziek tijdens het (thuis)werken.

Een grappig feitje over het concert. Het is opgenomen tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Ik ben benieuwd hoe ze dat hebben gedaan tijdens de azan (dat is de oproep om te bidden) en het luiden van de kerkklokken.

Een mooi concert op een bijzondere plek met herinneringen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.