Review: Landal Nieuwvliet-bad

We hebben nog steeds te maken met de corona situatie. Ondanks dat hebben we begin juni 2021 een mooie week Zeeland gehad. Tijdens ons verblijf werden namelijk versoepelingen doorgevoerd die het mogelijk maakte om weer een museum te bezoeken en kreeg de horeca meer ruimte. We verbleven tijdens de Zeeland reis in Landal Nieuwvliet-bad. Dit zijn onze bevindngen.

Landal Nieuwvliet-bad ligt in Zeeuws-Vlaanderen bij het gelijknamige dorp Nieuwvliet-bad. In dit gebied liggen nog meer vakantieparken, maar door ons positieve ervaring met Landal wilde we dit park uitproberen.

Algehele beleving: ☺☺☺☺

Slapen: ☺☺☺

Hygiëne: ☺☺☺

Eten/drinken: ☺☺

Omgeving: ☺☺☺☺

Lees ook: Zonnig Zeeland

Ook dit park oogt netjes en onderhouden. De sfeer van dit park komt overeen met het park in Denemarken. Dit park heeft huisjes voor 1 tot 12 personen en ligt op loopafstand van het Zeeuwse strand. Wij verbleven in een 6-persoons woning 6L. Dit is een luxe huisje met sauna.

Oplevering bungalow

Bij aankomst ontvang je 2 sleutels en natuurlijk al het nodige informatie betreft het park. Binnen in de receptie en parkwinkel is het dragen van een mondkap verplicht. Bij binnenkomst was de bungalow schoon en waren de bedden opgemaakt. Eén punt van aandacht was de keuken. Rondom de keuken was het zichtbaar niet goed schoongemaakt. Dit leverde ook een optocht van mieren. Dit hebben we uiteraard gemeld.

Dit is blijkbaar een bekend probleem, want bij de receptie mag je mierenlokdoosjes gratis ophalen. Verder hebben we ook met eigen schoonmaak middelen de overlast wat in kunnen dammen.

Het luxe van dit huisje was dus de ruimte die we hadden en de sauna. Hier hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. Verder was het overige sanitair wel echt schoon.

Faciliteiten op het park

Tijdens ons verblijf hebben we bijna dagelijks gebruik kunnen maken van het zwembad. Dit had natuurlijk ook te maken dat wij buiten de reguliere vakantieperiode op het park waren. Het zwembad is leuk voor kinderen onder de 12 jaar en voor degene die baantjes zwemmen. Voor de oudere jeugd zal dit zwembad snel vervelen.

De openingstijden van het restaurant was naar ons idee wat kort. Om 20.00 uur was het restaurant gesloten. Dit zal vast te maken hebben met een aantal aanwezige bezoekers. Het heeft ons er toe bewogen dat we op het park niet hebben gedineerd, maar wel op een ander park aan de andere kant van de weg.

De parkwinkel heeft in de ochtend warme broodjes en een klein assortiment aan boodschappen. Voldoende om de ochtend op te starten. Er is ook een broodjes-bestel service en bestaat de mogelijkheid om je broodjes bij je bungalow te laten bezorgen.

Wat kinderen op het Landal park vooral kunnen doen is buiten spelen. Ook hier is een groot springkussen en diverse speeltuinen te vinden. Ze hebben zelfs een voetgangerspont en natuurlijk een kabelbaan.

Het park verhuurt ook fietsen en is er een kidsclub. Een ander voordeel van onze luxe bungalow was gratis Wifi. Dit is alleen gratis in de luxe of extra luxe bangalows.

Lees ook: WiFi – een must have

Conclusie

Landal Nieuwvliet-bad is een leuk park en voldoet aan alle Landal-verwachtingen. Het park kan wel winnen in net dat stukje extra klantgerichtheid. Het is in de avonduren echt niet druk in de receptie of het restaurant, zodoende kan je de inzet van het personeel combineren en kan je de klanten tegemoet komen. Mocht er echt niemand meer zijn, kan je altijd nog de bar sluiten. Het gaat uiteindelijk om de beleving van de klant.

Het park is verder uitermate geschikt als uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te verkennen. Het is een prima locatie om België of zelfs het noorden van Frankrijk te bezoeken. Dat is niet nodig, want in onze beleving is er in Zeeland zoveel leuks te doen. Dat kan je lezen in ons reisverslag.

Lees ook: Zonnig Zeeland

Dit is niet het eerste Landal park dat we hebben bezocht. Lees ook ons andere accommodatie-aanbevelingen.

Lees ook: Accomedaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.