Review: ’t Voorhuys Emmeloord

Afgelopen zomer hebben we een rondreis gemaakt door de noordelijke provincies van Nederland. Te weten Friesland, Flevoland en Overijssel. Tijdens de rondreis verbleven we in 3 verschillende hotels. Dit is onze review van het tweede hotel, namelijk ’t Voorhuys in Emmeloord.

’t Voorhuys in Emmeloord

Na ons verblijf in Friesland zijn we doorgereisd naar de Noordoostpolder. In de Noordoostpolder is Emmeloord wel de grootste gemeente. Bij onze zoektocht naar een hotel kwamen we uit bij ’t Voorhuys. Dat is een restaurant, grand café en hotel. Vanuit Emmeloord hebben we een leuk en interessant weekend gehad in de Noordoostpolder, onderdeel van Flevoland.

Lees ook: Noordoostpolder

Algehele beleving: ☺☺☺☺☺

Slapen: ☺☺☺☺☺

Hygiëne: ☺☺☺☺☺

Eten/drinken: ☺☺☺☺☺

Omgeving: ☺☺☺☺

Het hotel ligt midden in het centrum van Emmeloord. Parkeren is gratis en de uitvalswegen richting Lelystad, Urk en Zwolle liggen op een goede afstand. Hoewel het centrum geen indruk achterlaat, is het hotel zelf ons wel heel erg goed bevallen. Vandaar ook de hoge score!

Zie ook: https://www.voorhuys.nl/

Wij hebben 2x genoten van het ontbijt in de vorm van een ontbijtbuffet. Er was van alles en er was genoeg. Ook de inrichting van het ontbijt restaurant was prima. We hebben ook 1x gedineerd. Dat dit the place to be is blijkt ook wel uit de bezetting. Zowel vrijdag als zaterdag zat het restaurant vol. Het eten was heel goed en is dan ook zeker een aanrader.

De inrichting van de kamer was zeer smaakvol. De bedden lagen goed en het was er brandschoon. Bij aankomst bleek dat het extra bed niet klaar was gezet, maar dat werd alsnog snel geregeld. We verbleven in een superior kamer met half open badkamer en afgesloten toilet. Er was geen minibar, maar wel koffie en thee. Verder was er ook Wifi en natuurlijk een televisie.

Conclusie

De Noordoostpolder lijkt een leeg en plat stukje Nederland. Er is echter zeker een weekend vullend programma van te maken. Met stadjes zoals Kampen en Zwolle, een stukje Zuiderzee geschiedenis in Urk en natuurlijk Schokland. Je hebt dan gewoon een leuke tijd.

Emmeloord is een prima uitvalsbasis met gratis parkeren, winkels en dit fantastische hotel met een goed restaurant. Als je dan toch in Emmeloord bent, verblijf dat in ’t Voorhuys!

Een gedachte over “Review: ’t Voorhuys Emmeloord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.