Review: Hotel Hoogeveen

Wij hebben deze zomer een rondreis gemaakt door de noordelijke provincies van Nederland. Te weten Friesland, Flevoland en Overijssel. Tijdens de rondreis verbleven we in 3 verschillende hotels. Dit is onze review van het derde en laatste hotel van deze rondreis, namelijk hotel Hoogeveen in, jawel Hoogeveen.

De oplettende lezer zal al snel concluderen dat Hoogeveen helemaal niet in Overijssel ligt, maar in Drenthe. En dat is correct. Hoewel ons verblijf in Drenthe ligt, hebben we de laatste dagen van onze rondreis leuke activiteiten gedaan in Overijssel. Bijvoorbeeld naar het attractiepark Slagharen.

Lees meer: 2 daagse Overijssel

Hotel Hoogeveen

Hotel Hoogeveen ligt aan de snelweg A28 dat loopt van Groningen naar Utrecht. Het hotel ligt vrijwel direct aan de snelweg. Het is daarmee dan ook een goed bereikbaar hotel voor de doorreiziger. Hoewel zij zich ook profileren als hotel voor een langer verblijf in Drenthe met activiteiten in de Drentse provincie. Het hotel is ook voorzien van een Japans sushi en grill restaurant. Daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Algehele beleving: ☺☺☺

Slapen: ☺☺☺☺

Hygiëne: ☺☺☺☺

Eten/drinken: ☺☺☺

Omgeving: ☺☺

Wij hadden een Comfort Deluxe kamer met ontbijt. De hotelkamer oogt in eerste instantie wel leuk ingericht en hebben we best wat ruimte tot onze beschikking. De bedden lagen prima en het derde bed zat verstopt in een kast. Door de kast open te klappen, was daar een geheel klaar en opgemaakte bed te vinden. Handig!

De kamer heeft een open verbinding met de badkamer. De badkamer heeft een whirlpool, douche en open toilet. Met name het open toilet is wat ons betreft niet echt nodig. De whirlpool en douche functioneerde prima. Het water spoelde niet goed weg en daarmee zag je ook dat de materialen die zijn gebruikt voor de badkamer niet van hoge kwaliteit is.

Wij hebben alleen gebruik gemaakt van het ontbijt. Dat was in de basis prima. Gezien het aantal gasten oogde de opzet wat klein. Wellicht wordt er meer uitgepakt als het hotel meer gasten zou hebben. Hetgeen wat beschikbaar was, was gewoon goed.

Conclusie

Onze keuze voor het hotel had te maken met de rij afstand naar het attractiepark Slagharen. Dit hotel ligt op nog geen half uur rijden van het park. Hoewel dit hotel zeker geen hoogvlieger is, is het voor een doorreis een prima plek om te verblijven. Wij verbleven 2 nachten. Indien je langer van Drenthe of Overijssel wilt genieten, raden wij toch aan om nog even verder te zoeken.

Het is zeker geen straf om in dit hotel te verblijven, maar ik kan me zo voorstellen dat er in Drenthe en Overijssel leukere plekjes te vinden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.