Over ons (english below)

Wij zijn een kleine reisblog in een grote wereld vol avontuur. Ooit begon in als solo reiziger en nu combineer ik familievakantie, citytrip en zakelijk reizen. Al meer dan 17 jaar deel ik onze ervaringen en avonturen.

Wij staan graag in contact met onze bezoekers. Maak gebruik van onze contactpagina of laat een bericht achter bij een van onze blog berichten. Bekijk onze socials en kom ik contact via Twitter, Insta of Facebook. Een mailtje kan natuurlijk ook!

Je vindt op onze website ook de mooiste reisfoto’s. Vrijwel alle reisfoto’s maak ikzelf. Zo niet, dan vermelden wij natuurlijk de bron. Soms gebruiken we foto’s met toestemming van medereizigers.

Advertenties

About us!

For our non-Dutch visitors we wish you a warm welcome on Plaatsonbekend.net. We are blogging since 2006. Travelling is a way to visit unkown destinations, meet new people and enjoy to new adventures.

Our blog is set up in Dutch, but you can use the translate function. Enjoy your stay and hope to welcome you more than often.

Plaatsonbekend in een vogelvlucht

We noteren december 2005. Mijn eerste georganiseerde ‘solo’ reis met bestemming Canada. Met temperaturen van -20 tot -30 graden was het een winterreis om nooit te vergeten. Het was een sportieve reis, want we hebben geskied, in de sneeuw gewandeld en we hebben ijshockey gespeeld op natuurijs. De vergezichten in de Rockies waren onvergetelijk. Het zaadje voor een reisblog wat geplant. Ik wil meer!

Na deze winterreis dacht ik nog niet aan het starten van een reisblog,  In juli 2006 ging mijn tweede reis naar Venezuela. Een georganiseerde rondreis door een diversiteit aan natuur. Van de Andes gebergte tot in de jungle en van mangrove tot de Caribische zee. Voor deze reis had ik ook mijn duikbrevet behaald. Hier zou ik in toekomstige reizen ook veel plezier van hebben.

Na deze twee boeiende, maar ook zo verschillende reizen ben ik een reisblog begonnen. Ik had de naam verzonnen met het idee om onbekende plaatsen voor andere bekend te maken. Vandaar de naam Plaatsonbekend, maakt plaatsen bekend.

Naar mate we meer landen hebben bezocht, werden we bedreven in het concept van reisblogs schrijven, foto’s delen en bezoekers te informeren en te interesseren in andere landen, culturen en dat wat anders is.

Wil je een kort overzicht van al onze reizen, bekijk dan onze tijdslijnen

Plaatsonbekend in aantallen:

  • Landen bezocht: 32
  • Continenten bezocht: 5
  • Vliegreizen: 76
  • Treinreizen: 11
  • Scubaduiken: 14
  • Stedentrips: 13