Thema

Plaatsonbekend maakt verschillende soorten reizen. Zowel rondreizen, zonvakanties, stedentrips en reizen in eigen land. Wij willen ons onderscheiden door tijdens onze reis de focus te leggen op verschillende thema’s. Volg ons en blijf op de hoogte van de thema’s:

75 jaar bevrijding!

In 2019 en 2020 viert Nederland en vrijwel de gehele wereld 75 jaar bevrijding na de 2e Wereld Oorlog. Wij hebben in ons reis verleden verschillende plaatsen bezocht die te maken hebben met deze oorlog. Wij hebben onder andere Auschwitz in Polen, D-day stranden in Frankrijk en Engeland en Berlijn bezocht. Maar ook de meer onbekende plekken zoals Vogelsang IP in Duitsland, Klaipeda in Litouwen en Mimoyecques in Frankrijk.

Check hier onze blogs over 75 jaar bevrijding. 

COVID19 – het Corona virus

Eind 2019 maakte de wereld kennis met het Corona virus. Ook wel COVID19 genoemd. Dit virus vond zijn vermoedelijk oorsprong in China. De rest van de wereld volgde in de maanden daarna.

Het heeft verstrekkende gevolgen voor de hele wereld. Landen gaan in lock-down, onze mobiliteit nam enorm af. Goed voor de natuur, slecht voor de economie. Er wordt dan ook een recessie verwacht. De gevolgen kunnen we nu nog niet volledig overzien, maar je kan wel ons volgen in deze Corona tijd.

Volg ons tijdens de Corona crisis.