Fotografie

Reizen en fotografie gaan altijd hand in hand. Ook wij vertellen het verhaal waarbij foto’s ondersteunen en een beeld geven. We maken graag foto’s van al onze reizen in binnen- en buitenland. Naast al die mooie rondreizen, stedentrips en zakelijke reizen, maken we ook regelmatig foto’s van dagtrips dicht bij huis of elders in Nederland. Dit kan een museum zijn, maar ook een evenement.

Wij gebruiken hiervoor een uitgebreide compactcamera en de camera van de mobiele telefoon. Wij kiezen voor compact en toch doeltreffend, omdat wij het moment erg belangrijk vinden waarop de foto wordt gemaakt. Daarnaast is het licht in vervoer en makkelijk hanteerbaar.

We hebben uiteraard ons verdiept in de werking van verschillende camera’s en regels achter de fotografie. Compositie en timing is wat ons betreft het belangrijkste waar je met alle soorten camera’s op moet letten. Op Plaatsonbekend beoefenen wij naast reisfotografie ook natuurfotografie in bos, duin, zee en stad. Daarnaast heb ik een voorliefde voor vliegtuigen. Ik deel graag de mooiste foto’s en vertel daarbij het verhaal achter de foto en natuurlijk de locatie. Vanaf heden vind je dus meer op Plaatsonbekend.